Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €75,- binnen Nederland
  • Vandaag vóór 15:00 uur besteld, is vandaag verzonden!
  • Retourneren binnen 8 dagen
  • Gratis afhalen in de winkel

Algemene voorwaarden

1 Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen bij Jamie`s Fashion & More.

1.2 Jamie`s Fashion & More heeft ten allen tijden het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart u zich, zonder voorbehoud, akkoord met deze voorwaarden.

 

2 Prijzen en Aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

2.2 Jamie`s kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

 

3.Bestelling

3.1 Alle kleding is uit voorraad leverbaar. Wij werken heel nauwkeurig onze voorraden bij, deze worden ook regelmatig gecontroleerd. Het kan heel zelden een keer voorkomen dat de voorraad niet klopt in ons systeem, denk hierbij aan bijv. diefstal, dan zullen wij er alles aan doen om toch het artikelen voor u te bemachtigen of na te bestellen. Mocht het dan in het slechtste geval niet mogelijk zijn om aan dit artikel te komen. Dan zullen wij direct contact met u openen en het bedrag aan u terugbetalen.

3.2 Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u hiervan een bevestigingsmail. Deze digitale communicatie wordt door Jamie`s Fashion & More en door u als klant erkent, als bewijs dat u de opdracht hebt gegeven en wij die conform de opdracht uit moeten voeren.

 

4 Betaling

4.1 Betaling geschied via IDEAL direct bij de bestelling

4.2 Als klant heeft u de mogelijkheid om de bestelling ook af te halen in onze winkel. De bestelling wordt dan wel via IDEAL betaald, dit natuurlijk zonder verzendkosten.

 

5 Levering

5.1 Bestellingen worden op dinsdag t/m zaterdag verstuurd via Post NL. Besteld u op één van deze dagen dan wordt dezelfde dag de bestelling nog verstuurd. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u daarvan bericht van ons per e-mail. Bij enorme drukte zou het een keer voor kunnen komen dat wij een dag later pas de bestelling kunnen versturen, maar daar streven wij niet naar en zullen er alles aan doen alle bestellingen dezelfde dag te kunnen versturen.

5.2 Jamie`s Fashion & More is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres, hiermee verleggen wij ook de aansprakelijkheid van een product of dienst afgenomen en betaald bij Jamie`s Fashion & More. 

6 Ruilen en Retourneren

6.1 Jamie`s staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Maar het is altijd mogelijk dat een artikel onverhoopt toch niet naar wens is. Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren.

6.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

6.3 Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

a) Na bezorging van uw bestelling heeft u 8 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.

b) De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.

c) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.

d) Bij ruiling van een artikel neemt Jamie`s Fashion & More eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.  Na ontvangst van het retour zal  Jamie`s het betaalde bedrag verminderen met de gemaakte verzendkosten en binnen veertien (14) dagen terug storten op uw rekening.

 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!